Candied Poison

Tryckte hem lite örhängen från Candied Posion förra veckan och igår kom dem i ett litet paket.
Detta örhänget var det sista och tyckte riktigt mycket om det. Passar bra mina öron då jag har två hål, så det är lite annorlunda.

 

 

Beställde även lite Cupcakes-örhängen såklart, det var givet. Älskar cupcakes! Underbart helt enkelt

Feature


Svarade på en intervju förra veckan och nu är den uppe på http://www.madewithpassion.com/
Läs! :D

Bokomslag

Detta är egentligen mitt tredje bokomslag, fast denna gången är det jag själv på bilden! Det känns riktigt kul samtidigt som det känns lite läskigt att se sig själv på en bok. Hoppas man kan hitta den i någon bokaffär, hade varit riktigt awesome! Vi får se, är väldigt glad för tillfället i alla fall. Och Cat verkar vara en väldigt trevlig person. :)

Kan visa det andra omslaget senare!

Hoof

 

I veckan fick jag ett paket i posten, nämligen smyckena jag skickat efter från Hoof collection. Tycker verkligen om det lilla brevet man fick med, dessutom så var det hjärtan på alla påsar. :)



Nygårds Karin Bengtsson

Ännu en vecka har gått här i Gamleby och den har bestått av en workshop med konstfotografen Nygårds Karin. Vi har tagit lite blandade bilder och haft redovisningar som jag inte har varit med om förrut. Vi hade ett projekt att fotografera en serie där en känsla skulle vara genomgående. Mitt resulterade i skräck, rädsla.





skolstart

Har börjat skolan igen, så det är därför jag inte uppdaterar så ofta här. Studerar reklam och magasin fotografi på Gamleby fotoskola, och vi har nyss avslutat ekonomikursen. Tufft, men förhoppningsvis har jag lärt mig vad jag behöver veta. hur som helst, tänkte dela med mig av en bild jag tog igår.


RSS 2.0